Δευτέρα 29 Ιουνίου 2020

Μία (ακόμη) αγάπη για το καλοκαίρι

Πρώτη δημοσίευση Digital routes Newsletter, 6 Ιουνίου 2020
Περίοδος Covid 19


Τι είναι τελικά το Καλοκαίρι;
Είναι ήλιος και θάλασσα;
Είναι διακοπές; Ξενύχτια, ποτά και ξεγνοιασιά;

Είναι όλα αυτά και κάτι ακόμα!
Είναι κατάσταση μυαλού! 
Είναι συναίσθημα και μάλιστα το πιο δυνατό! Η Αγάπη!

Η αγάπη που ώθησε τον Γιώργο Μαστρομανώλη από την Αμερική, να θέλει να επενδύσει στην γενέτειρα του Κάσο. Ένα όμορφο νησί δίπλα στην Κάρπαθο.

Ήταν μεγάλη η χαρά και η τιμή να συνεργαστώ μαζί του για την δημιουργία μίας ιστοσελίδας πολύ απαιτητικής από κατασκευαστικής άποψης, καθώς ενσωματώσαμε σύστημα κρατήσεων, εκδρομές, φιλοξενία, μακροχρόνια μίσθωση ακινήτων και ενοικίαση αυτοκινήτων και όλα αυτά σε 4 γλώσσες. Ταυτόχρονα, είχαμε την επιμέλεια και την συγγραφή πρωτότυπων κειμένων. 

Το αποτέλεσμα δικαιώνει όλους μας και χωρίς υπερβολή, μπορούμε να υποστηρίξουμε ότι η ιστοσελίδα www.kasostours.com είναι η πλέον ενημερωμένη και σύγχρονη στο νησί της Κάσου.


Σε αυτό το σημείο, θέλω να σας υπενθυμίσω ότι τώρα, περισσότερο από κάθε άλλη περίοδο, ο επαγγελματίας και ο επιχειρηματίας κάθε κλάδου, ειναι απαραίτητο να έχει παρουσία στον ψηφιακό κόσμο. Με ιστοσελίδα αλλά και με εκμετάλλευση των κοινωνικών δικτύων και της Google.

Τώρα περισσότερο από ποτέ, είναι απαραίτητος ο συνεργάτης σου για την προβολή σου. Ο άνθρωπος που θα εμπιστεύεσαι και θα αποδεικνύει με την πορεία του, με τα αποτελέσματα της δουλειάς του, ότι μπορεί να είναι ο "ψηφιακός σου σύμμαχος"



Καλές Δουλειές Γιώργο Μαστρομανώλη

                                                www.kasostours.com

                                     




Μαρία Ι. Χαλκιά
Founder of Digital routes
Author - Speaker 

Popular Posts