Πέμπτη 22 Μαρτίου 2018

Δωρεάν Σεμινάριο Digital Marketing από Digital routes & Entypa.net

Είναι αλήθεια ότι πολλοί από εμάς "τρέχουμε" διαφημιστικές καμπάνιες στο Adwords και το Facebook. Όμως οι περισσότεροι δεν έχουμε τις στοιχειώδεις γνώσεις μάρκετινγκ ούτε γνώσεις των παραπάνω διαχειριστικών εργαλείων.


Αποτέλεσμα; πολλά κλικ χωρίς πωλήσεις, like από ανθρώπους εκτός target group και τέλος έξοδα χωρίς έσοδα. 


Αυτό το πρόβλημα θα το λύσουμε σε αυτό το σεμινάριο.
Καλεσμένη της Entypanet, η Μαρία Χαλκιά από την Digital Routes.


Η Μαρία, είναι πιστοποιημένη σύμβουλος Adwords από την Google. Έχει επίσης πιστοποιηθεί με το Grow Greek Tourism On Line, από την Google σε συνεργασία με το Ελληνικό Υπουργείο Τουρισμού και την Ένωση Διαφημιστών Ελλάδος.


Με απλά και κατανοητά παραδείγματα θα μας εξηγήσει τις βασικές αρχές μια σωστής ρύθμισης των Digital Campaigns μας, έτσι ώστε να κάνουμε τις διαφημίσεις μας πιο αποδοτικές, ξοδεύοντας την ίδια στιγμή λιγότερα χρήματα.

Αν λοιπόν έχεις δική σου επιχείρηση, είσαι ελεύθερος επαγγελματίας ή είσαι web designer και θέλεις να μάθεις τις βασικές αρχές μιας Digital Campaign αυτό το εισαγωγικό σεμινάριο είναι για σένα.

Το σεμινάριο είναι ΔΩΡΕΆΝ και αποτελεί ουσιαστικά την περίληψη του κυρίως σεμιναρίου 9 ωρών πάνω στα προαναφερθέντα ζητήματα με πρακτική εξάσκηση Hands On σε τμήμα 4 ατόμων, για το οποίο θα λάβετε ενημερωτικό υλικό με το πέρας του δωρεάν σεμιναρίου.




Μπορείς να βρεις δωρεάν εισιτήρια εδώ:Δωρεάν Εισιτήρια 


Popular Posts