Δευτέρα 29 Ιουνίου 2020

Ο ψηφιακός σου σύμμαχος

Πρώτη δημοσίευση Digital route's Newsletter
Περίοδος Covid 19


Φίλοι μου γεια σας!

Η περίοδος της "Καραντίνας" πέρασε, όμως άφησε τα σημάδια της, σε όλους τους τομείς της ζωής μας. 

Οι πιο παρατηρητικοί ίσως να αντιλήφθηκαν ότι οι συνήθειες που αναπτύξαμε τους δύο τελευταίους μήνες, θα εδραιωθούν και για τους επόμενους. 

Μέσα σε αυτές τις συνήθειες, δεν αποτελεί εξαίρεση η ακόμα μεγαλύτερη χρήση της τεχνολογίας και των ψηφιακών μέσων.  Τώρα πλέον, σαν κανάλια πώλησης προϊόντων και υπηρεσιών.  Ακόμα και η Ελληνική κυβέρνηση, σταδιακά αλλά με σχετικά γρήγορους ρυθμούς το τελευταίο διάστημα, υιοθετεί την τεχνολογία, σε όλοένα περισσότερες υπηρεσίες προς τους πολίτες. 

Οι Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις και επαγγελματίες, δείχνουν μία "ψηφιακή... αμηχανία" προς το παρόν, που είμαι σίγουρη ότι σε εύλογο χρονικό διάστημα, θα μετατραπεί σε ψηφιακή αγάπη, λόγω της αποτελεσματικότητας των μέσων (κερδοφορία), της ευελιξίας, αλλά  και των μετρήσιμων αποτελεσμάτων που προσφέρει. 

Τώρα, περισσότερο από κάθε άλλη περίοδο, ο επαγγελματίας και ο επιχειρηματίας κάθε κλάδου, θα πρέπει να έχει παρουσία στον ψηφιακό κόσμο. Με ιστοσελίδα αλλά και με εκμετάλλευση των κοινωνικών δικτύων. 

Τώρα περισσότερο από ποτέ, είναι απαραίτητος ο συνεργάτης σου για την προβολή σου. Ο άνθρωπος που θα εμπιστεύεσαι και θα αποδεικνύει με την πορεία του, με τα αποτελέσματα της δουλειάς του, τις ικανότητες του .

Γι αυτό λοιπόν πρώτα σαν Μαρία Ι. Χαλκιά και σαν  Digital routes, ευχαριστοώ όλους εσάς που μου δείχνετε έμπραχτα την εμπιστοσύνη σας για την δουλειά μου. Στην συνέχεια θα ευχηθώ ακόμα περισσότερες δουλειές στον Ιωάννη Ζ. Καπαρουνάκη, Συντονιστή Oμάδας Ασφαλιστικών Πρακτόρων στην Εθνική Ασφαλιστική, για την συνεργασία, που οδήγησε στην κατασκευή της ιστοσελίδας του και σε άλλες ενέργειες Digital Marketing. 

Καλές δουλειές στον Ιωάννη Ζ. Καπαρουνάκη

                         www.asfalies-kaparounakis.gr



Popular Posts